Eurofins Food & Feed Testing Sweden AB, Eurofins Lidköping

Om Eurofins!
Eurofins är en av världens största laboratoriegrupper, med kemiska och mikrobiologiska analyser samt digitala tester till kunder inom bland annat lantbruk, livsmedel, läkemedel, miljö och leverantörer av tv-tjänster. Vi är drygt 45 000 anställda och har mer än 650 laboratorier i 45 länder över hela världen. Vi bidrar till global hälsa och säkerhet genom att leverera högkvalitativa analys- och rådgivningstjänster och samtidigt skapa möjligheter för våra anställda och ge värde åt våra aktieägare. Vår verksamhet och våra värderingar bygger på 4 hörnstenar; kundfokus, kvalitet, kompetens och laganda samt integritet (respekt, ansvarsfullhet).
Läs mer på www.eurofins.se.

Vårt erbjudande inom livsmedel kan grovt delas in i tre områden, beroende på syftet med analysen. Dessa tre områden är; Livsmedelssäkerhet, Livsmedelskvalitet och Redlighet. Vi har verksamhet i Lidköping, Jönköping och Kristianstad.

Vi söker en Produktionschef (PBU chef) till Kemiavdelningen på Eurofins Food and Feed i Lidköping. 

Arbetsbeskrivning
Du kommer att ansvara för att driva produktionsarbetet framåt genom ständiga förbättringar samt ansvara för att resurser används på rätt sätt för att optimera affärsresultatet. Genom ett modernt ledarskap arbetar du aktivt med att stödja, coacha och engagera medarbetarna en stimulerande miljö som genomsyras av engagemang och smarta lösningar. Du arbetar mot företagets mål och affärsidé samt ansvarar för att fastställda rutiner och instruktioner följs. Du kommer att ha ledaransvar för ca 30 personer och rapporterar till Business Unit Manager.

Profil
Vi söker en kommunikativ och tydlig ledare som triggas av verksamhetsoptimering. Du har en akademisk utbildning inom kemi/naturvetenskap/teknik och har gärna tidigare erfarenheter av en personalledande roll. För att lyckas som produktionschef trivs du med att arbeta med ständiga förbättringar och har ett affärsmässigt tänk. Tidigare arbete enligt LEAN är mycket meriterande. Du är en entreprenör och har ett innovativt förhållningssätt samtidigt som du är lyhörd och har struktur i din vardag. Eftersom vi ingår i en internationell koncern utgår vi ifrån att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Villkor
Tillsvidare, provanställning kan komma att tillämpas. Heltid. Månadslön. Oreglerad arbetstid.

Kontakt och ansökan
Sök tjänsten senast 2017-12-17
För frågor om tjänsten kontakta:
Paula Friman, Business Unit Manager, paulafriman@eurofins.se, 010-490 83 34

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/81
Publicerat 2017-12-07
Sista ansökningsdag 2017-12-17

Tillbaka till lediga jobb